fredag 7 november 2014

Svenska Hollywoodfruar avsnitt 6

Ja, det blev ju lite rörigt sist med katten som försvann och Gunilla som hysteriskt sprang runt och letade, medan Åsa och Christian fick stå kvar ute på gatan efter att ha drivit ut onda andar från Åsas hus med hjälp av 133 000 änglar… Stökig situation med andra ord. Och inte blir Åsa och Gunilla vänner den här gången heller. Åsa har ingen större lust att bedyra Gunilla sin vänskap bara för att hon råkade hitta Gunillas katt, så det slutar ungefär som vanligt med att Gunilla kastar ut henne och står och skriker i dörren. För säkerhets skull sticker hon ut huvudet en extra gång och gormar lite för att de sedan dröjer sig kvar på gatan och pratar.

I övrigt händer det inte jättemycket i Gunillas värld den här veckan. Erika spelas in när hon sjunger ledmotivet till Gunillas pilotprogram och Gunilla sitter och kollar på brudklänningar. Helst vill hon se ut som Grace Kelly. Ja ja, bara hon lyckas hitta en man så… Kunde man inte bara göra en slags Bachelor av det hela, där Gunilla flyttar in i ett hus med 20 män och sedan röstar ut dem efterhand? Eller kanske en variant på Bonde söker fru; ”Gunilla söker man”, och så får fyra män flytta hem till Gunillas hus och delta i de dagliga aktiviteterna med att sköta mamman till exempel. De kanske till och med kunde lyckas få igång radion i Mercedesen och lägga upp några Gunilla-foton på Instagram, vilket Gunilla har sådana problem med. Tills vidare får hon hjälp av Erika. Och vad får de väl se när de kollar upp de övriga fruarnas Instagram-konton om inte en bild på Åsa och hennes kompis Puma Swede, som är porrstjärna… ”Åh fy!” utbrister Gunilla och tycker Puma är otäck. ”Svenska Hollywoodfruar är ju en serie med stil och klass!” Är det? I min värld är det en såpa, där TV3 framför allt försöker få till så mycket drama som möjligt för att få oss tittare till rutan, och dyker det upp en liten porrstjärna och bidrar till detta, så desto bättre är vad jag tror att TV3 tänker. Men till Gunilla kanske de säger något annat. Och på Aftonbladets hemsida hittar vi nu artikeln ”Gunilla i porrbråk med Puma Swede”.  Bara att söka på ”porrbråk” alltså så dyker Gunillas namn upp, vilket hon säkert uppskattar…

Maria Montazamis dotter Sara och hennes pojkvän får en matlagningskurs hemma i köket av en vild och galen fransman. Maten de lagar ser himla god ut faktiskt! Och Maria själv ska till Finland för att delta i någon slags hälsomässa med Hollywoodtema i Jakobsdal. Tur att hon har sin pålitliga assistent Anna, som hjälper henne både med hur hon ska klä sig och med vad hon ska säga. Och vi tittare bara älskar ju när vi får följa med in i Marias underbara garderob med alla fina kläder och skor. Hundvalpen Copper passar dock på att kissa, först på en matta i garderoben och sedan i Marias säng. Och Maria ropar ”oj” och ”nej” och ”Jag är inte mycket för sånt här”. Nej, hundkiss är det nog inte många som är så mycket för, om man säger så. Men nu får Maria lämna över ansvaret till dottern Emma, för Kamran och Nico kan man inte lita på. Och lite orolig är hon ändå att hon ska behöva komma hem till söndergnagda stolsben och bajs i hörnorna. Vi får väl se!

Britt Ekland ska iväg på tarmsköljning, något hon gör en gång i månaden. För insidan är ännu viktigare än utsidan, anser Britt. En lite stillsam undran här är då varför man dricker så mycket champagne? Fast alkohol kanske inte har samma negativa effekter på Hollywoodfruar som det har på oss vanliga dödliga? I alla fall så är tarmsköljerskan inte där, för hon har åkt iväg för att avliva sin katt istället. Så Britt åker vidare till en annan doktor, en mager man som tar prover för att kunna avslöja Britts inre ålder.  Och redan innan hon fått resultaten radar denne specialist, Bo Wagner, upp ett gäng med krämer, oljor och annat som krävs för att Britt sedan ska kunna följa hans råd. Det verkar vara lätt att tjäna pengar i Hollywood om man är en healer, tarmsköjare eller ”avläsare av inre ålder”. Går rika människor på vad som helst? Nej, inte Britt faktiskt, som krasst konstaterar att det är aningen oprofessionellt på vissa håll och att en del i branschen (typ healers) förmodligen dessutom är väldigt bra skådisar.

Även Åsa hamnar hos en underlig doktor. Men först träffar hon den före detta arbetskompisen Johanna, alias porrstjärnan Puma Swede, på en juicebar (och det var fotot från denna träff som Gunilla sedan kunde sitta och reta upp sig på). De dricker gröna drinkar och sitter och småpratar lite och Åsa konstaterar att Johanna är sig precis lik, förutom att hon lagt sig till med ett väldigt grovt språk, vilket man kanske gör när man jobbar i porrbranchen, tror hon. Lite yrkesjargong liksom. Vi tittare skonas dock från detta och för oss framstår Puma Swede mest som en vanlig, söt och sprallig tjej, fast med ovanligt stora bröst. Åsa får känna på dem och tycker de är som bowlingklot ungefär. Så vem är mera lämpad då att ta med sig på en konsultation hos en plastikkirurg än Puma! Och det är här vi sedan hittar denne åldrige doktor, som inte verkar klara av datorer så särskilt bra (vilket han villigt erkänner) och dessutom står med fradga i mungiporna medan han pratar. Detta gillar inte Åsa så särskilt, så det lär nog inte bli han som byter ut hennes trasiga implantat, trots att han visar fram de senaste alternativen och även lovar att om han opererar henne på morgonen, så kan hon äta lunch hemma samma dag. Minsann! Inte mycket värre än att ta bort ett födelsemärke alltså. Tekniken går framåt. Dessutom kan han lägga in implantat på upp till 1400 gram. Puma säger att där hon gjorde sin operation var maxgränsen 800 gram. Och Åsa, som just nu bara har 300 gram i sina… Men ärligt talat, vem behöver bröstimplantat på 1400 gram? Hur ska man kunna jogga, dansa zumba, sova på magen? Eller ens kunna ha normala kläder på sig? Så hur ska Åsa göra? Spännande fortsättning följer förmodligen i nästa avsnitt.

Victoria, Britts dotter med Peter Sellers, har tyvärr fötts utan sminktalang och nu ska Britt ta itu med detta och visa henne hur man gör. För Victoria är 49 år och singel och hur ska hon hitta en man om hon inte kan sminka sig? Mycket smink är det dessutom som behövs, anser Britt. Ju äldre man blir desto mera behöver man. Så Victoria kommer dit med alla sina brutna tår, fingrar och armar och blir riktigt fin till slut, och nu hoppas vi att det går lätt att få tag på en karl till slut. Dessutom kan hon svenska, så kanske någon svensk som nappar?


Sedan visar Britt oss sin skönhetsbok, som hon skrev på 80-talet och där hon på framsidan sitter med stor och vild permanentad frisyr, men så ville ju alla se ut på 80-talet. Dessutom får vi reda på att Britt en gång i tiden varit tjock. Och eftersom hon resten av livet absolut inte varit tjock utan precis tvärtom, och vid detta lag dessutom är en riktigt tjusig krutgumma, trots allt champagnepimplande, så kanske det vore idé att hitta ett ex av den där boken och läsa om hennes skönhetsknep. Så kan vi alla bli som hon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar