söndag 9 oktober 2016

Svenska Hollywoodfruar säs 10 avsn 2

Elena Belle planerar för sin födelsedagsfest och vi får följa med henne till Venice Bakery, där hon träffar en ballongkonstnär hon tänker anlita för partyt som ska vara helt i rosa. Elena föreslår att där ska vara två tjejer som hälsar gästerna välkomna med stora bröst och rosa bananer. Låter lite kinky i mina öron, men jag bor ju inte i Hollywood, så vad vet väl jag. Därefter drar hon vidare med sina väninnor till en pyjamasbutik, eftersom det ska vara ett pyjamasparty. Många fina pyjamasar finns det där, men ingen duger förrän hon hittar in till barnavdelningen och får på sig ett par riktigt små och tajta byxor och en liten, liten tröja som stramar över bysten och lämnar magen bar. Bara så fint! 

Sedan ska även hundarna kläs i rosa förstås. Den stora bulldoggen Tyson vill inte riktigt och Elena inser själv att den kommer att få svårt att kunna kissa om den ska ha på sig sin rosa sparkdräkt. Den lilla hunden Sticht har hon planer på att färga i rosa. Ja, det blir nog jättegulligt. 

Ett mysterium är varför inte Elena ska bjudas in till frulunchen. Det finns en hel del sådana här mysterier i programserien. Kul, för då kan man ju få spekulera helt vilt och tänka ut anledningarna själv! Till exempel att något kommer att gå snett så småningom, så att någon fru bestämmer sig för att hoppa av serien. Då kanske Elena får komma in och börja filmas i efterhand, men klipps in i handlingen så här så vi lär känna henne redan från början. Vi får väl se.

Ett annat mysterium är Åsa och hennes man. Är de gifta eller inte? Är de ens ihop? Åsa verkar inte ens veta själv, men bestämmer sig till slut för att man "nog" kan säga att de är ihop... Och sedan åker hon hem till Maria Montazami och berättar att hon ska åka till Sverige och göra IVF (provrörsbefruktning alltså). Med vem som spermadonator undrar man ju då. Hennes man Darin som hon ju tror att hon är ihop med fortfarande eller kanske någon annan? För om det är hennes egen man, kunde de inte testa först att bara ha vanligt sex och se vad som händer? Om de nu forfarande är ihop, som hon ju tror. Fast de kanske redan har testat. Ingen fullständig förklaring får vi förstås, fast Åsa och Maria har himla trevligt och dricker champagne med varsin skällande hund under armen. 

Vi får även en snabbtitt i Åsas nya hus i Venice. Vitt och fräscht och på terrassen brukar hon tydligen sitta och dricka rosévin och kaffe med Sigfrid. Sigfrid är alltså en hund, men inte vilken hund som helst för han har skrivit en bok. (Och kan han dessutom dricka rosé och kaffe så är han ju bara ännu mera speciell.) Hon var tvungen att flytta dit på grund av alla krypen som fanns i Hollywood, myror bland annat och så spindlar. Ja, vi får väl hoppas på bättre lycka i Venice då. Där är det i alla fall mysigt och man kan hitta uteliggare precis runt hörnet, vilket ju verkligen låter som bästa mysfaktorn.

Maria Montazami har till slut klarat av båtnatten med Kamran i trekantssängen. Även om han förklarar att han inte sov riktigt gott eftersom Maria tog upp all plats. De får nog öva lite mera för att hitta den där perfekta sovställningen i sängen, låter det som. Träning brukar ju ge färdighet. 

Gunilla Persson ska imitera de som är nominerade till Guldtuben. Vem som nu har kommit på denna idé? Men Gunilla brukar ha ett nytt projekt att jobba med varje säsong. Förra gången jag tittade var det en film som hette "Hidden Agenda" där Gunilla själv skulle spela alla rollerna. Tidigare var det en realitysåpa där hon skulle dejta olika män och till slut gifta sig. Varje gång får vi höra om hur fantastiskt bra det ska bli. Och sedan hör vi inget mer. Så vad hände med den där filmen egentligen? Och vad hände med dejtingen? Ytterligare mysterier alltså. Men den här gången är det vlogg det handlar om. Gunilla vill nu bli en ny vloggstjärna, efter att först inte ha vetat vad en vlogg är. Men det förklarar hennes snälle sminkör medan han står och fixar henne. Och då förstår ju Gunilla direkt att det här kommer att bli jättebra, för folk vill nog jättegärna titta på Tusse, Lulle och Erika. Och hennes själv förstås. O ja, låter jättekul. (Jag har för mig att Tusse och Lulle är katter.)

Sedan dyker Disa Gran upp, tjejen som är utsänd för att filma Gunilla när hon gör sina imitationer. Någon naturbegåvning är inte Gunilla precis, avslöjar Disa efteråt för kameran, fast Gunilla själv är förstås av en helt annan uppfattning. Dessutom är hon övertygad om att hon nästa år själv kommer att vinna Guldtuben. 

Jag kan inte heller annat än undra över om det ingår i avtalet med TV3 att man måste ställa upp på att sitta osminkad lite då och då. Eller bjuder bara Gunilla på sig själv väldigt mycket här? I all sin fulhet. Hon blir mer och mer lik sin mamma Inez, faktiskt är hon numera en kopia i osminkat tillstånd, det är bara håret som skiljer dem åt. Som vanligt har hennes sminkörer den delikata uppgiften att inte bara göra henne vackrare, utan även smöra och säga vad hon förväntar sig när hon sitter och öser galla över andra Hollywoodfruar typ Åsa. För oj vad det drar ihop sig till strid!

Den som ska hålla årets frumiddag är den rätt normala Sofie. Sofie har något så ovanligt som ett naturligt utseende nämligen, med naturliga läppar, hår som inte är platinafärgat och normalstorlek på brösten. Inför frumiddagen gör hon lite research och kollar upp vad som hänt på tidigare frumiddagar och inser vilket kaos som förmodligen väntar. Gunillas utbrott i samband med varje middag är nämligen noga dokumenterade. Så lite oroad blir Sofie och skulle egentligen helst vilja slippa, men den som sig i leken ger... 

Hemma hos Sofie får vi även äntligen vara med om det där städtestet, som det var så mycket förberedelser kring i förra avsnittet. Tre kvinnor är nu hemma hos henne och får prova att sortera flaskor i kylskåpet, hacka lök, ställa in grejer i diskmaskinen samt sortera och hänga in tvätt. En käck dam vid namn Adriana klarar sig bäst. Men ska hon klara av att leva upp till Sofies höga förväntningar? Spännande värre, men inget mot frulunchen givetvis.

Både Åsa och Gunilla laddar nu för fullt inför sammandrabbningen, ivrigt uppbackade av sina sminkörer. Sofie bävar hemma hos sig. Bara den ständigt optimistiska Maria Montazami tror att det ska bli trevligt. Ja, nästa avsnitt så smäller det. Det är knappt man kan sova av spänning!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar